ΟΔΗΓΙΕΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

.

Η σελίδα αυτή απευθύνεται σε όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την λειτουργία των ιστολογίων (blog).

Πώς αναρτώνται τα κείμενα και τα σχόλια

Κάθε κείμενο που αναρτάται, παίρνει την θέση του στην πρώτη σελίδα (HOME). Το πρώτο κείμενο που εμφανίζεται είναι εκείνο που αναρτήθηκε τελευταίο (δηλαδή το πιο πρόσφατο). Επειδή η σελίδα χωράει δέκα κείμενα, πρέπει να πατήσετε Previous Entries στο τέλος της σελίδας για να δείτε τα επόμενα δέκα κείμενα κ.ο.κ.

Όταν ένα κείμενο είναι μεγάλο, τότε στην κεντρική σελίδα εμφανίζεται μόνο ένα μέρος του, και πρέπει να πατήσετε το Read the rest of this entry που εμφανίζεται με κόκκινα γράμματα στο κάτω μέρος για να το διαβάσετε ολόκληρο.

Τα σχόλια (comments) εμφανίζονται κάτω από το κείμενο το οποίο αφορούν (π.χ. Comments: 1 Comment). Πατήστε πάνω στο 1 Comment για να ανοίξει το σχετικό σχόλιο. Επίσης, εμφανίζονται ομαδικά στην ενότητα ΣΧΟΛΙΑ στην δεξιά στήλη.

Κατηγορίες και tags

Kάτω από κάθε κείμενο εμφανίζονται και οι κατηγορίες στις οποίες ανήκει (π.χ. Categories: Κεραμική, Ιστορία). Πατώντας στο όνομα μιας κατηγορίας, θα δείτε όλα τα κείμενα αυτής της κατηγορίας συγκεντρωμένα.

Επίσης, κάτω από ορισμένα κείμενα εμφανίζονται και τα tags στα οποία ανήκουν (π.χ. Tags: Modern art appreciation). Πατώντας στο όνομα ενός tag, θα δείτε όλα τα σχετικά κείμενα συγκεντρωμένα.

Πώς να αναζητήσετε ένα κείμενο ή ένα σχόλιο

Αναζήτηση με βάση τον Τίτλο: Στην σελίδα KEIMENA (στην ενότητα ΣΕΛΙΔΕΣ, στην δεξιά στήλη) μπορείτε να βρείτε όλους τους τίτλους των κειμένων που έχουν αναρτηθεί (εκτός ίσως από τα κείμενα που έχουν επικαιρότητα, όπως ανακοινώσεις κλπ). Πατώντας πάνω σε ένα τίτλο θα ανοίξει η αντίστοιχη σελίδα για να διαβάσετε το κείμενο.

Αναζήτηση με βάση την Κατηγορία: Στην δεξιά στήλη κάθε σελίδας υπάρχει η ενότητα ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. Από εκεί μπορείτε να αναζητήσετε τα κείμενα με βάση την κατηγορία που ανήκουν. Κάθε κείμενο ανήκει σε μία ή περισσότερες κατηγορίες, οι οποίες αναφέρεται μετά το τέλος του κειμένου, με κόκκινα γράμματα (π.χ. Ιστορία, Κεραμική κλπ).

Αναζήτηση με βάση την Ημερομηνία: Στην δεξιά στήλη κάθε σελίδας υπάρχει η ενότητα ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ. Από εκεί μπορείτε να αναζητήσετε τα κείμενα με βάση τον μήνα μέσα στον οποίο αναρτήθηκαν.

Από το SEARCH: μπορείτε να ψάξετε για μία λέξη ή φράση σε όλο το ιστολόγιο.

Για να αναζητήσετε ένα σχόλιο, είτε πρέπει να βρείτε το κείμενο στο οποίο αντιστοιχεί (εάν το ξέρετε), είτε να ψάξετε στην ενότητα ΣΧΟΛΙΑ, στην δεξιά στήλη, όπου υπάρχουν όλα τα σχόλια ομαδικά.

Πώς να αφήσετε ένα σχόλιο

Κάτω από κάθε κείμενο, υπάρχει χώρος για να γράψετε το σχόλιό σας. Τα σχόλια πρέπει να είναι σχετικά με το κείμενο κάτω από το οποίο γράφονται. Αν θέλετε να αφήσετε ένα μήνυμα στον Παντελή Τσάβαλο ή ένα φιλικό χαιρετισμό ή ένα γενικό σχόλιο για το blog, μπορείτε να το κάνετε στην σελίδα “Παντελής Τσάβαλος”.

Μην ανησυχήσετε αν δεν δείτε το σχόλιό σας να εμφανίζεται αμέσως. Υπάρχει κάποια διαδικασία που ακολουθείται για την αποφυγή αυτοματοποιημένων ή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), και γι’ αυτό η ανάρτηση μπορεί να καθυστερήσει λίγο.

Advertisement%d bloggers like this: