Κύκλος διαλέξεων στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
Την ερχόμενη Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου αρχίζουν οι διαλέξεις στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. Ο πρώτος κύκλος αποτελεί μια εισαγωγή σε θέματα ιστορίας της τέχνης που θίγει μεταξύ άλλων την σχέση ανάμεσα στο ορατό και το νοητό, την πραγματικότητα και την αναπαράσταση, την φύση και την τέχνη και παρουσιάζει τα μεθοδολογικά εργαλεία με τα οποία προσεγγίζουμε τα έργα τέχνης και συγκροτούμε το νόημά τους.
Πρόκειται για μια σειρά 5 διαλέξεων που θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα στις 18:00 για την περίοδο 29/10-26/11/2012. Θα ακολουθήσουν κύκλοι με άλλη θεματολογία.
Για περιοσσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο
Πληροφορίες-εγγραφές: 210-7228321-3
Κύριε Τσάβαλε,
Η Δευτέρα έχει γίνει η αγαπημένη μου μέρα!!! Ανυπομονώ για κάθε σας μάθημα!!! Είστε καταπληκτικός!!! Σας ευχαριστώ για κάθε όμορφο ταξίδι γνώσης που μου χαρίζετε!!! ΜΦΧ Μαρία Παγώνη
Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!
Nαι ηταν καταπληκτικο ταξιδι…τελικα το ν΄ ακους ειναι η καλυτερη μορφη μαθησης,,κι οταν γινεται απο ανθρωπους εμπνευσμενους που ξερουν να μεταδιδουν το αποτελεσμα δε μπορει παρα να ειναι γοητευτικο!
ανυπομονω να συνεχιστει αυτος ο κυκλος…
αν και ακουσα οτι ειναι μονο Τεταρτες διαθεσιμο το μουσειο ,συμπιπτει με το σεμιναριο του κ.Ριβελλη στο μουσειο Μπενακη..
please please ας μην ειναι Τεταρτες..