– Ψηφίστε για το καλοκαιρινό ταξίδι!

25 03 2012

Όπως έχω ήδη πει σε πολλούς, σχεδιάζω ένα ταξίδι για τον Ιούλιο 2012. Έχω ξεκινήσει ήδη τις προπαρασκευατικές ενέργειες για την οργάνωση του ταξιδιού, αλλά σκέφτομαι ότι καλό θα ήταν, ως συνταξιδιώτες που είμαστε, να πάρουμε μαζί την τελική απόφαση για το που θα πάμε.

Έφτιαξα λοιπόν αυτό το αυτόματο σύστημα ψηφοφορίας και περιμένω τις ψήφους σας. Έβαλα κατ’ αρχήν τρεις επιλογές που μου φαίνονται ενδιαφέρουσες και προσιτές. Για μερικές ημέρες, το σύστημα θα δέχεται και τις δικές σας προτάσεις. Αργότερα, αυτή η δυνατότητα θα κλείσει, και η ψηφοφορία θα γίνεται μόνον για τις τρεις επικρατέστερες επιλογές.

Σκεφτείτε, λοιπόν, και κάντε την επιλογή και την πρότασή σας. Φυσικά, θα πρέπει να προτείνετε κάποιον τόπο με καλλιτεχνικό ενδιαφέρον (μουσεία, αρχαιολογικούς τόπους, πινακοθήκες κλπ), και να λάβετε υπ’ όψη παράγοντες όπως η απόσταση, η ζέστη (ή το κρύο) εκείνη την εποχή και ό,τι άλλο θεωρείτε σημαντικό.

Advertisement

Actions

Information

One response

25 03 2012
Mίλτων

Νομίζω θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε και την εκεί Ελλάδα, της Νότιας Ιταλίας. Αν έχεις στο μυαλό σου περίπου τις ημερομηνίες, με βοηθάς πολύ για να κανονίσω τα προηγούμενα ταξίδια μου στην Αθήνα, μιά που δεν μπορώ να λείπω συνέχεια από τη Μόσχα.
——————–
Γι’αυτό ακριβώς έχω συμπεριλάβει την Σικελία στις επιλογές. Όσο για τις ημερομηνίες, παρ’ ότι ακόμα είναι λίγο νωρίς, υπολογίζω ότι το ταξίδι θα γίνει την συνηθισμένη περίοδο, δηλ. γύρω στις 10-15 Ιουλίου.
Π.Τ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggers like this: