– Ερωτικές παραστάσεις σε αρχαία Ελληνικά αγγεία

16 09 2008

Ρίχνοντας μια ματιά στα στατιστικά στοιχεία του blog, διαπίστωσα ότι ένα παλιό μου κείμενο, οι “Ερωτικές παραστάσεις σε αρχαία Ελληνικά αγγεία κατά την αρχαϊκή και κλασική περίοδο“, διαβάστηκε πάνω από 4600 φορές (για την ακρίβεια 4669 φορές, στα Ελληνικά και στα Αγγλικά). Ο αριθμός είναι εντυπωσιακός! Επίσης, είδα ότι στις μηχανές αναζήτησης (Google κλπ) έρχεται πολύ ψηλά στα αποτελέσματα αναζητήσεων, πράγμα που σημαίνει ότι ζητιέται και διαβάζεται αρκετά.

Το κείμενο αυτό πρωτοδημοσιεύθηκε ως άρθρο στο περιοδικό Κεραμεική Τέχνη (τεύχος 28, Αύγουστος 1998) δηλαδή πριν από δέκα χρόνια ακριβώς. Θυμάμαι, μάλιστα, ότι η αγωνία μου τότε δεν ήταν τι να γράψω, αλλά τι να αφήσω απέξω από τον τεράστιο όγκο υλικού που είχα συγκεντρώσει.

Το κείμενο, όπως είχε δημοσιευθεί στο περιοδικό, συνοδευόταν από ενδιαφέρον φωτογραφικό υλικό και γι’ αυτό σκέφτηκα να ανεβάσω όλο το άρθρο στην μορφή που είχε δημοσιευθεί — ας πούμε για να γιορτάσουμε τα δέκα χρόνια του. Ελπίζω ότι θα το βρείτε ενδιαφέρον.

Σημείωση: Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο στην μορφή που είχε δημοσιευθεί στο περιοδικό Κεραμεική Τέχνη, τεύχος 28, τον Αύγουστο 1998, με την εικονογράφηση που το συνόδευε. Πατήστε εδώ

Advertisement

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggers like this: